Как да изберете подарък за Свети Валентин?

Свети Валентин наближава с големи стъпки! Празникът на влюбените, отбелязван ежегодно на 14-ти февруари, е чудесна възможност да се присъедините към подари от сърце и да изберете подарък за любим човек.

Подаръци за Свети Валентин за двойки - подаръци за Свети Валентин за двама

Какъв подарък за Свети Валентин да купите, когато обмисляте подарък за двама? Не е задължително да е материален подарък, също толкова добра идея за влюбените може да бъде съвместно пътуване, концерт, посещение на СПА център или ресторант. Ако обаче сте се спрели на класическите подаръци за Свети Валентин за двойки, то си струва да помислите за нещо, което също изглежда добре както в дамски, така и в мъжки вариант.

От персонализирани подаръци, като чаши с изписани имена на любимия човек или гравирани бижута във формата на сърце, през сатенени пижами, нощници и халати, до например съвместна фотосесия и подаръци под формата на рамки със снимки - множеството от възможности е толкова голямо, че подаръкът определено ще можете да улучите подходящ подарък.

Какво можете да правите на Свети Валентин? Идеи за прекарване на времето у дома и навън на Свети Валентин

Има безброй идеи как да прекарате Свети Валентин с любимия човек, а изборът на най-добрите варианти зависи от Вашето въображение, фантазия, предпочитания (Ваши собствени и на Вашата половинка) както и от бюджета. Независимо дали търсите идея за Свети Валентин у дома или искате да прекараме Свети Валентин навън, не забравяйте, че най-важният подарък за Свети Валентин е времето, прекарано заедно.

Ако планирате да прекарате Свети Валентин у дома, изненада под формата на закуска в леглото или приготвяне на изискана вечеря за Свети Валентин за двама ще бъде добро решение. Струва си да опитате нещо ново - има много рецепти за Свети Валентин в интернет, а някои от тях гарантират създаването например на ястия във формата на сърце.

Подарък за Свети Валентин, ако не искате да готвите? Поръчайте храна за вкъщи от някой от Вашите любими ресторанти наблизо (няма да сбъркате с пица във формата на сърце). След това прегърнете любимия човек и се пригответе за романтичен филмов маратон за Свети Валентин (изберете филмите предварително).

Романтичното прекарване на празника Свети Валентин извън дома също може да е пълно с идеи. По този повод например се организират концерти, но добра идея може да бъде и пътуване до любимия бар, театър или дори кино. Ако имате възможност за по-далечно пътуване - наемането на къща с камина в планината винаги ще бъде романтична изненада. В допълнение, разходки, снежна лудост или посещение в СПА център – със сигурност знаете какво харесва най-много Вашата половинка и кой от подаръците ще я зарадва най-много.

Също така си струва да потърсите вдъхновение за подарък за Свети Валентин, като попитате Ваши познати, близки двойки. Със сигурност много добри идеи за Свети Валентин си заслужава да бъдат повторени.

Как да изберете подарък за Свети Валентин за нея?

Незабравимият подарък за нея за Свети Валентин трябва да бъде романтичен на първо място. Жените обичат всичко, което е свързано с любовта и в същото време когато е уверение и потвърждение на чувствата на техния избраник. Независимо дали това ще бъде предмет или подарък за Свети Валентин за нея под различна нематериална форма (напр. съвместно пътуване или време, прекарано заедно), подаръкът трябва да е нещо, което тя ще запомни за дълго и нещо, което ще свързва с чудесни емоции.

Как да изненадате Вашата приятелка с подарък за Свети Валентин?

Подаръкът за Свети Валентин за Вашата любима може да бъде изненадващ в положителен смисъл и да представлява емоционална добавена стойност към самия подарък. Подготвяте романтична вечеря у дома и чакате приятелката Ви да се върне от работа? Приглушете светлината, пригответе вана с пяна и украсете пътя към банята със свещи. Мечтаете да заведете Вашето момиче на вълшебно място? Завържете очите й по време на пътуване с кола до необичайно място. Добра идея за подарък за Свети Валентин е и сантиментално пътешествие до места, с които се свързвате взаимно, например мястото на Вашата първа среща, първа целувка.

На какъв подарък за Свети Валентин ще се радва жена ви?

Вечеря на свещи или посещение на ресторант – това са едни от най-популярните подаръци за Свети Валентин за съпругата. Също така си струва да обмислите да направите подарък само за нея. Ако това например е ваучер за СПА, карта за масажист, закупуване на посещение при козметик или ваучер за козметични процедури - Вашата съпруга със сигурност ще бъде доволна. За двойки с деца идеалното решение ще бъде организирането на пътуване само за двама.

Какво да имате предвид, когато избирате подарък за Свети Валентин за него?

Хубаво е подаръкът за Свети Валентин да е свързан и с любов, но не е задължително да е толкова романтичен, колкото този за дамата. Мъжете ще се зарадват на оригинален или практичен подарък, а най-важното нещо за тях със сигурност ще бъде просто прекарването на време с любимата в различни от ежедневието обстоятелства.

Какъв подарък за Свети Валентин за него би бил най-добрият?

Какво да купите за Свети Валентин за него? Отиването на концерт, ресторант или пътуване до познато или непознато място ще бъде страхотна идея. Струва си да се обърне внимание и на хобито на Вашето момче. Ако обича да пее - комплект за караоке ще бъде перфектен. Обича ремонтите и да майстори у дома? Със сигурност ще има нужда от нова кутия с инструменти. Ако подаръкът за Свети Валентин за него е практичен, получателят със сигурност ще оцени предимствата му още повече.

Как да подготвите идеалния подарък за Свети Валентин за Вашия съпруг?

Както при подаръка за Свети Валентин за съпругата, подаръкът за Свети Валентин за Вашия мъж може да бъде общо прекарано време заедно – вечеря на свещи или събиране, но и подарък само за него. Струва си да заложите на нещо, свързано с неговите хобита, например спорт, или да му дадете възможност да опита нещо ново. В тази връзка вариантите за подарък за Свети Валентин за него са много, това може да бъде например  картинг, полет с парапланер, скок с бънджи или посещение на ескейп стая. Практичният подарък за Свети Валентин от своя страна ще му позволи да се връща при него от време на време, често и да му послужи с години.

Как да направите подаръка за Свети Валентин наистина специален?

Много неща могат да свидетелстват за уникалността на подаръка за Свети Валентин. Преди всичко, разбира се, самият подарък, неговата опаковка (ако е предмет) и момента на подаряването му. Освен това, в този случай, както и в случаи с други подаръци (не непременно материални), си струва да вземете предвид обстоятелствата на подаряването им. За уникалността може да свидетелства изборът на място, времето на деня (или нощта), атмосферата и настроението, свързващо се със събитието.

Важни и изключителни могат да бъдат също така аксесоарите, аранжировката, музиката и осветлението. Тези елементи могат да направят Свети Валентин специален. Трябва също така да се погрижите за себе си, дрехите, прическата, грижата за тялото и използването на подходящ парфюм, така че Вашата половинка да се чувства наистина специална във Вашата компания.