Подарък запалка е подходящ подарък за множество поводи.

Запалката като подарък от известно време е един от най-често избираните продукти от всички наши клиенти. Нищо чудно, защото това е първокласен подарък, който се предлага и на много достъпна цена. Освен това нашият графичен екип е подготвил специално за Вас няколко десетки тематични десена за персонализация, които можете да адаптирате към конкретен повод, за който търсите подарък. Вижте какво сме подготвили за Вас!

В търсене на уникални подаръци в мрежата попадаме на много сайтове, които предлагат различни продукти, с интересни тематични изображения, в много разнообразни конфигурации. Една от най-интересните идеи за малък подарък за любим човек е избор на продукт като бензинова запалка, която в нашия магазин се предлага както с многоцветни принтове, направени чрез UV печат, така и с красиво, благородно лазерно гравиране. Всички десени, както цветни, така и гравирани, се оферират с персонализация, благодарение на които за съвсем кратко време можете да направите избрания подарък за рожден ден още по-уникален, с личен характер. Ако търсите интересна идея за подарък, запалката за подарък ще бъде идеалният избор! Гравираната запалка е страхотна идея за подарък за Вашата половинка, баща, брат, дядо или приятел. Може да я подарите за рожден ден, имен ден или Коледа.

Гравирани запалки

Елегантна, солидна и безопасна гравирана запалка е оригинален подарък за Него. Това е истинска мъжка джаджа, която ще накара всеки мъж да се почувства специален. Бензинова запалка с гравиране е джобен аксесоар, който трябва да бъде включен в ежедневието на всеки мъж. Независимо от повода, запалката с името или инициалите ще предизвика усмивка на лицето на любимия Ви мъж. Можете да създадете свое пожелание, което ще докосне сърцето и на най-коравия мъж. Бъдете оригинални и подарете гравирана запалка на Вашия сватбения свидетел. Благодарение на това денят на Вашата сватба ще стане специален и за него. Подаръкът е подходящ и за рождени дни, годишнини, Свети Валентин, Ден на бащата и Деня на баба и дядо. Персонализираното гравиране винаги ще напомня за специалното събитие и че не забравяте за близък човек. Висококачественият метал е устойчив на надраскване и удар. Черният цвят и светлосивата гравюра правят запалката изключително елегантно допълнение към мъжки джоб, чанта или раница.

Запалка с гравиране е необикновен подарък за хора, които обичат безотказността, съчетана с индивидуалност. Самите запалки са практична и интересна идея за подарък. Гравираните запалки са перфектната идея за подарък, единствена по рода си. Гравирането ще направи артикула напълно индивидуален аксесоар, а сантименталната и емоционална стойност на запалката може да надхвърли нейната номинална стойност. Изборът на модели и пожелания е много богат. Развихрете въображението си, за да зарадвате любимите Ви хора.

Най-известните запалки на света… Zippo!

Сигурни сме, че всеки е чувал за запалките Zippo. Това е емблематична марка, превърнала се в синоним на качество и издръжливост. За нейната надеждност се носят легенди. Zippo съчетава висококачествена изработка и комфорт при използване с атрактивен дизайн. Запалките Zippo са изработени от най-добрите компоненти с внимание към всеки детайл.

Всички модели на този американски производител са покрити с доживотна гаранция. Запалките Zippo са продукти, познати в цял свят. Те се продават в 160 страни и са желан аксесоар навсякъде. Благодарение на системата Windproof, която предотвратява изгасването на пламъка от вятъра, запалката Zippo е идеалното решение за любителите на приключенията, природата и сървайвъра.

Запалка със снимка - спомени на една ръка разстояние

В нашия магазин подари от сърце можем да подготвим персонализирана запалка за Вас. Запалка със снимка ще се превърне в необичаен и уникален сувенир, а джаджата, която винаги е с Вас, в същото време ще Ви напомня за красиви моменти или важни хора. Запалка със снимка е чудесна идея за подарък - ние гарантираме, че ще подарите напълно уникален артикул, създаден специално за получателя. Приятните моменти, уловени на устойчив носител, ще придадат на запалката сантиментална стойност и след дълги години, предадена в семейството на следващите поколения, тя ще бъде необикновен сувенир.

Запалка с гравиране - мини произведение на изкуството

Благодарение на възможността да направим произволно гравиране върху запалката, можем да създадем скъпоценност. След детайлна консултация, Вашият проект ще бъде лазерно гравиран върху корпуса на запалката, което ще я превърне в уникално, малко произведение на изкуството. Лазерният гравьор позволява поставянето на много прецизни графики и всякакво съдържание. Такава запалка с гравиране успешно ще се превърне в изключителен подарък за годишнина от сватбата, Ден на бащата или Деня на баба и дядо или джаджа за осемнадесетия рожден ден. Трайното гравиране в комбинация с изключителното качество и надеждност на нашите бензинови запалки позволява да създадем уникален продукт, който ще издържи години наред, като същевременно съхранява своята уникалност, елегантен външен вид и функционалност. Това е безвременен подарък, който всеки би искал да има. Някогашният обект на въздишки никога не е остарявал, а сега благодарение на възможността за персонализация, преживява своето възраждане.

Защо си струва да имате запалка със себе си?

Противно на общоприетото, запалките са инструменти не само за пушачи. Те ще бъдат полезни и в много други ситуации, например за запалване на свещ в ресторант, газов котлон или палене на печката. Това е незаменим аксесоар за къмпинг и трекинг. Освен това със запалка можете да изгорите непокорни нишки или да защитите електрическите проводници с термосвиваемо фолио. Въпреки че можете да закупите основни газови запалки само за няколко лева, струва си да инвестирате в модел за многократна употреба, който ще остане с Вас за по-дълго време. Готините запалки за подарък не струват много и изглеждат много по-интересни от тези за еднократна употреба.

Как да отворите бира без отварачка?

Този въпрос си задават много хора, които искат да изпият любимата си бира по време на разходка на открито. Един от по-добрите артикули, които могат да се използват за тази цел, са запалките, които можете да закупите от нашия магазин, също и с Ваш персонализиран дизайн. Самото отваряне на бира със запалка е много индивидуален въпрос, защото всеки от нас го прави по различен начин. Въпреки това, подарък запалка, закупена от нашия магазин, може да се справи с такава задача без да загуби своята функционалност!

Защо си струва да закупите бензинова запалка с гравиране от подари от сърце?

Има много причини да купите гравирани запалки за подарък, но най-вече трябва да сте сигурни, че човекът, на когото искате да я подарите, ще я използва всеки ден. Запалките обикновено са много личен предмет, към който потребителите се привързват много бързо. Нашите запалки са много издръжливи и устойчиви на фактори на околната среда, освен това имат елемент на персонализация, който можете да посочите сами. Определено си струва да закупите елегантни запалки от офертата на нашия магазин, за да се насладите на много качествен продукт на разумна цена!