Идеи за подарък за сватба.

Сватбеният подарък е неразделна част от тази уникална церемония. Всеки път, когато гостите подготвят специални подаръци за сватба, младата двойка получава красив спомен. Ето защо ние определено препоръчваме персонализираните подаръци, които ще бъдат неповторими и уникални. В нашата колекция можете да намерите както елегантни подаръци, така и дребни подаръци, подходящи като допълнение към по-голям подарък или пари, или като алтернатива на букет цветя. В подари от сърце ще намерите идеалната идея за сватбен подарък.

Сватбата е един от най-красивите дни в живота и повод за весели празненства за поканените гости. Когато получим покана за сватба, една от първите мисли е: какво да купим за сватбен подарък? Какъв сватбен подарък може да се хареса на булката и младоженеца?

Ако не искате да уредите въпроса с така популярния плик - въпреки че за някои това не е лош сватбен подарък - изборът на оригинален сватбен подарък може да бъде малко труден. В нашия магазин обаче със сигурност ще намерите подходящите подаръци, сериозни или забавни, които ще отговорят както на Вашите очаквания, така и на младоженците. При нас ще намерите преди всичко идеи за персонализиран сватбен подарък, който ще се окаже не само страхотен подарък, но и перфектен сувенир за булката и младоженеца - защото сватбеният подарък може да означава нещо повече!

За какво трябва да помислите при избирането на подарък за сватба?

Когато избирате сватбен подарък, било то граждански или църковен, не забравяйте, че той трябва да бъде подарък за двойката, а не за всеки поотделно според нуждите му. Сватбеният подарък трябва да служи и на двамата. Например, може да е нещо елегантно и винаги подходящо, като бутилка безалкохолно вино. Интересна идея е също така сватбен подарък в малко по-съвременен вид, съобразен с интересите и начиню на живот на двойката. А ако младоженците подготвят собственото жилище, струва си да помислите за дизайнерско допълнение към интериора. Чудесна работа като сватбен подарък може да свърши стилен, гравиран поднос за закуска или забавен персонализиран плакат за младоженци. Всяко от тези предложения може да се окаже чудесен подарък за булката и младоженеца.

В търсене на идеалния подарък, тоест как да намерите перфектния сватбен подарък...

Това е страхотен ден в живота на всяка двойка, решила да формализира своята връзка... Дългоочакваният момент, който – макар и радостен – е свързан с много неизвестни. Кого да поканим на сватбата, къде да организираме сватбата, как да уточним всички подробности... Много нерви от страна на организаторите, но и голямо предизвикателство за гостите - какъв сватбен подарък да изберат? Откъде да вземем идеята за оригинален сватбен подарък?

Има ли идеална идея за сватбен подарък? Или може би има универсални подаръци, например хавлии за булката и младоженеца, тоест такива сватбени подаръци, които могат да бъдат подарени на всеки без изключение, при това имайки сигурност, че ще бъде добър избор? Доскоро именно цветята са били такъв подарък – това може би е най-класическият, традиционен сватбен подарък. Все по-често обаче младите искат сватбен подарък вместо цветя – това може да е вино за младоженците, лотарийни билети или нещо друго, което е изцяло решение на гостите, поканени на сватбата.

Сватбен подарък за булката и младоженеца - не само според списък

Модата за споделянето в интернет на списъци с желани подаръци, се появява и изчезва. По същия начин от време на време изскачат призиви относно спирането да се подаряват цветя на сватбата, които така или иначе ще увяхнат след няколко дни. Вместо това някои искат бутилка вино (чудесна идея за сватбен подарък!), други храна за животни, която да дарят на избран приют, или дарения за избрана благотворителна организация. Сватбените подаръци за булката и младоженеца стават все по-оригинални и изобретателни и все повече гости се отказват от т.нар. класика, залагайки на по-уникален сватбен подарък.

Идеите за оригинален сватбен подарък обаче не се изчерпват до тук. Особено ако сватбеният подарък е подарен не от най-близките роднини, а от някои далечни роднини или приятели, които ще се затруднят например да отгатнат какви домакински уреди да подберат за сватбен подарък и които да се харесат на младоженците. С нетрадиционните подаръци е много по-лесно. Те, макар и необичайни и единствени по рода си, в крайна сметка се оказват много по-безопасен избор за подарък за двойката от страна на техните приятели.

Възглавницата с принт ЛЮБОВ ще разчувства младата двойка и със сигурност ще се превърне в хубава декорация за новия им апартамент. Това е страхотна идея за подарък за сватба.
Също толкова добър избор може да се окаже персонализиран сувенир с надпис ПЪЛЕН С ЛЮБОВ.
А любителите на сладкото ще харесат гравирания буркан ВЛЮБЕНИ ГЪЛЪБЧЕТА като той съчетава приятното с полезното - чудесен подарък за сватба, може в него да се съхраняват сладкиши.

Подаръци за родители от булката и младоженеца, за кумове и за гости

По случай сватбата младоженците обикновено приемат подаръци. Понякога обаче е подходящо и те да им отвърнат с дребен жест като закупят символичен сватбен подарък за гостите. Пример могат да бъдат подаръци за родители от булката и младоженеца - по-малки или по-големи подаръци, които изразяват благодарност за годините, прекарани заедно и подготовка за избирането на нов път в техния живот. Много красноречив, когато става дума за сватбени подаръци, в случая ще бъде комплект безалкохолни вина в кутия с надпис БЛАГОДАРЯ. Съдържа две бутилки, едната за мама и татко, и елегантна дървена кутия. Това е идеалният подарък за гражданска сватба с благодарности към родителите.

Трябва да се даде и малък подарък на кумовете - например плакат с уточнение ЗА КУМОВЕТЕ, а на баба и дядо - може би кафе и шоколад в опаковка с надпис ЗА БАБА И ДЯДО. Отделно благодарността към кумовете може да бъде изразена например със сервизи за чай в елегантни опаковки, което също е добра идея за сватбен подарък.

Всички гости обаче със сигурност ще харесат възможността да си направят забавна снимка с рамка за снимки с надпис НАШИЯТ ДЕН. Комплектът със снимки за спомен, събран по-късно в сватбен албум ще бъде идеален подарък за булката и младоженеца на първата им годишнина от сватбата. Подобна идея за сватбен албум могат да подготвят гостите за младоженците.

Какъв сватбен подарък да изберете? Оригинален!

Така че, ако все още се чудите какъв сватбен да подарите на вашето семейство, роднини или приятели, искате да изберете оригинален или забавен сватбен подарък вместо цветя, отговора може да намерите в нашата оферта. Независимо дали сте гост на партито или организатор на сватбата, с наша помощ можете лесно да подготвите уникални сватбени подаръци, чиято форма ще очарова всички получатели! Освен това ще им покажете, че сватбеният подарък може да бъде наистина оригинален!